2017. február 28., kedd

Bemutatkozás


Kedves látogató, köszöntelek  a Brooch bouquet by Jégvirág blogjában.

Gondolom tudjátok de lehet van aki nem a Jégvirág Virág & Dekoráció egy esküvői dekorációra szakosodott cég mely  sok sok éve építi és készíti el a menyasszonyok álmát.
A teljes dekorációt és a virágokat is mi készítjük a nagy napon.Természetesen ebbe a felsorolásba bele tartozik a menyasszonyi csokor is. És így elérkeztünk mai célunkhoz…
talán 5 évvel ezelőtt készítettem először egy bevállalós menyasszonynak ékszer csokrot, és aztán mindig volt 1-2 bátor jelentkező akik a megszokottól eltérően ezt a csillogó csodát választották a nagy napra.
Aztán eljött a 2016- os év vége amikor is nem is tudom milyen indíttatásból elkezdtem a magam gyönyörűségére készíteni a virágokat és elkészült az első „senkié” csokor…majd a következő és a következő…ez lett ha mondhatom a hobbim,a kikapcsolódásom. A magam örömére készítettem a szebbnél szebb csokrokat,alkottam. Míg egyszer csak összeállt egy kollekció…
Hát így kezdődött a  „Brooch bouquet by Jégvirág” pályafutása.
Mivel  mondhatom magamnak készítettem a csokrokat így gondosan ügyeltem a minőségre,a szépségre, és az alapanyagokra. Tehát a kész termék is kiváló minőséget képvisel , amit szeretnék ezek után is fenn tartani.
Természetesen ezek a csokrok nem vitrinbe készültek hanem várják azt a menyasszonyt akinek a napját csillogóvá tehetik…
A kollekció egyre nő (és persze fogy is) mivel nem futószalagon készülnek  2  egyforma sosem lesz megtalálható!
Nézelődjetek,de ha nem találjátok azt a csokrot amit nektek szánt az égJ ne csüggedjetek ,kérés alapján is készítek olyat amilyet csak megálmodtok!


Tehát ez vagyok én „Jégvirág” Zsuzsi…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése